Balustrade Bucuresti

balustrada aluminiu eloxat 2

Suntem primii care au importat balustradele din aluminiu eloxat in Romania, considerandu-l si atunci dar si acum, cea mai buna solutie de balustrada atat pentru interior cat si pentru exterior.

Suntem o echipa de specialisti in balustrade din aluminiu eloxat cu experienta de peste 14 ani in acest domeniu, scoliti de cei mai buni ingineri din Grecia. Ne asiguram ca totul functioneaza conform planului, schitei sau dorintele clientului. Va oferim cele mai bune solutii, servicii perfecte. Telul nostru este sa multumim toti clientii si pana acum ne-a reusit. 

Balustrada din aluminiu eloxat inlocuieste cu succes balustrada din inox, fiind mai economica, aducand un plus de stralucire, montaj fara sudura, eficient pe orice fel de scara fie ea din lemn, beton, fier. Scapati de teama de a cumpara o balustrada din inox chinezesc. Aceasta nu este decat un fier nichelat adus din China si vandut romanilor ca si teava de inox. 

Balustrada din aluminiu eloxat are garantata eloxarea 50 de ani. Aceasta se poate monta chiar si in piscine sau la malul marii acolo unde sarea din aer poate dauna altor tipuri de balustrada.

Balustrada din aluminiu eloxat este disponibila pe 2 nuante de argintiu, respectiv argintiu deschis si fumuriu. Avem disponibila si varianta de imitatie lemn sau culori RAL la cererea clientului.

PLATITI ASTAZI SI MAINE MONTAM!!! ATAT DE SIMPLU!!!

SUNATI ACUM PENTRU CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA!!

45 EURO METRUL LINIAR CU MONTAJ ,TRANSPORT INCLUS. Modelul cu 2 bariere intermediare.

CHIAR DACA PARE INCREDIBIL, PRETUL BALUSTRADEI DIN ALUMINIU ELOXAT SE APROPIE DE CEL AL FIERULUI.

Portofoliu

- nu exista articole

Produse

- inca nu au fost adaugate informatii
 

Ghid practic

- inca nu au fost adaugate articole » Vezi toate articolele